Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 15 aug 05, 10:38
Opprinnelig postet av Husgutt
superkjegle: sa fra til en i phfeltet lørdag.. han så surt på meg, men kauka ikke så mye etter det..


oleberg: hvordan er det mulig å lire av seg så mye dritt i en og samme post??   hvis du ikke ser at hoås gjør mye bra på banen, har du ikke mye fotball i deg...  at han har vært dårlig i to kamper nå er jeg imidlertid enig i. men han var jævlig god mot rbk,men det har sikkert du glemt..


og dersom du mener at det er riktig å bli hengt ut og latterliggjort  på skolen og arbplassen hvis du gjør en feil, så håper jeg at jeg aldri havner på samme arbeidsplass som deg.. at det forekommer er nok riktig.. men det er faen meg ikke en bra ting å bli mobba og sjikanert når man gjør noe feil... jeeeez


Har ikke sagt at det er riktig å bli mobbet eller latterliggjort eller i samfunnet, men det forekommer mye av dette. Selv er jeg tilhenger av å støtte og backe opp folk for å fortelle hva man gjør galt/riktig for at vedkommende kan gjøre en bedre jobb neste gang.

Hvis vedkommende ikke tar til seg det man sier, eller prøver å forbedre seg, men fortsetter i samme spor, kan han ryke og reise for min del.

Det samme må sies om Hoås. Makan til slappfisk er det lenge siden jeg har sett på en fotballbane. Greit at han har vært innom U-landslaget, men når spillere ikke orker å blø for klubben, eller i det minste jobbe steinhardt, ja da lyser det så veldig gjennom hvor dårlig man er.

Hadde Øyvind hatt en helt annen gnist og tæl, så hadde han kanskje ikke fått så mye pepper.

---------------------------

"Jeg fikk ingen indikasjoner på at FFK ønsket å beholde meg, men jeg ble ikke presset ut, sier Markus Ringberg som har laget 76 mål på 102 kamper for Fredrikstad"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f