Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 15 aug 05, 01:42

Kanskje enkelte fotballsupportere burde skaffe seg litt bedre selvinnsikt. Jeg aner ikke hva slags bakgrunn enkelte her inne har, men jeg tviler på at noen her inne har like god kunnskap og erfaring angående fotball som det drillo og eggen har. Mulig noen her inne virkelig har peiling på fotball, men jeg tviler på at majoriteten av Fredrikstads supportere sitter med den samme kunnskapen som det fredrikstads trenerteam gjør.

Om det stemmer at Hoås er så dårlig som det mange sier, tror dere da virkelig at drillo og eggen hadde latt han spille? Kan det ikke tenkes at dere tar litt feil selv, og at norges beste trenerteam faktisk har litt peiling på hva de driver med? 

Mange her inne sier også at en som har valgt det yrket det er å være fotballspiller må tåle å få slengt litt kritikk mot seg. Javell, men i yrket fotballspiller så er jo en av de viktigste egenskapene man må ha, selvtillit. Man får ikke akkurat god selvtillit av å høre negative tillrop hver gang man gjør noe feil. Heller tvert imot. Så hvorfor kan man da som supporter stå og skrike negativt om en spiller, og etterpå påstå at det er til lagets beste? Er det til lagets beste at publikum er med å gjøre ens egen spiller dårligere?

Om ikke annet så har ihvertfall de som sjikanerer hoås fått meg til å forandre mening om talentutvikling.  FFK burde absolutt ikke slippe til talentene sine på a-laget. Om de gjør noen feil, så prøver jo "supporterne" til FFK og bryte de ned så godt de kan. Det er ihvertfall ikke godt for utviklingen deres.

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f