Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Hubro7

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jun 03
Innlegg: 345

Lagt til: 12 aug 05, 12:33

Jeg skjønner ikke helt det her jeg.

I artikkelen skriver du at agenten for flere måneder siden sa at det var flere interessenter på West. Hvis det har gått flere måneder uten at det har skjedd noe hvor interesserte er de?

Hvis ingen av disse 4-5 "toppklubbene" har signert han enda og FFK avventer også, så må vel det være et tegn på at det er noe "muffens" ja, og da tror jeg det heller er noe muffens fra West selv eller agenten hans.

Jeg hadde helst sett en skadefri West i troppen, men hvis han feks krever like mye lønn som Steffen Iversen så vet jeg hvem jeg ville valgt! Da hadde jeg nok ønsket West god tur hjem.

Han presterer på banen når han er skadefri det er ok, men hvordan glir han inn i FFK miljøet generelt? Er han en sosial type som er viktig person i spillergruppen, eller blir han veldig anonym pga språk og kultur forksjeller. Kanskje det påvirker FFK`s beslutningsvegring? En spillergruppe trenger også spillere som aktivt prøver å være med utenfor banen også.

HVa med EU kvoten på 2 spillere? Har FFK en annen spiller utenfor EU i kikkerten de heller vil satse på ved siden av garro og donald?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f