Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 12 aug 05, 10:58
Endret: 12 aug 05, 11:00
Opprinnelig postet av dst64

- West har småguttetakter i duellspillet. Trekker seg ofte noe som gjør at FFK mister/ikke klarer å få flyttet frem laget. For de som så kampen i Skien så hadde Odd et hjørnespark i forkant av scoringen til West. Ballen lander på 20 meter hvor West er den nærmeste spilleren til sette inn tackling. Han trekker seg og ironisk nok, i steden for at Odd får en kjempesjanse, havner ballen hos West som setter fart.

-West virker vanskelig å spille sammen med da han sjelden tar klare initiativ når FFK er på vei fremover på banen. Slik jeg har sett ham vil han ha ballen i bena før han kan sette fart. Dette medfører at overgangansspillet til FFK mister rytme.

-Da FFK ble presset bakover på banen og måtte foreta klareringer var det nesten komisk å se hvor langt unna West var der ballen naturlig falt ned. Dette medførte at Odd sine forsvarspillere kunne ta ned ballen upresset og starte nye angrep. Dette vitner etter min oppfatning også om for dårlig spilleforståelse.

Jeg har med andre ord forståelse om man tviler med å legge betydelige midler på West, hvis det er det man gjør. Til dere som var i Skien kan dere jo tenke på at Olivier Occean kostet Odd like mye som West kostet FFK. Det er etter min mening klasseforskjell på de to.

Ser at det er mange som er uening med meg av dere men jeg tror ikke det er noe mer muffens med at man ikke har signert West at den sportslige ledelsen rett og slett ikke synes han er god nok og at man kan utnytte de midlene man har ved å seg seg om etter andre.



Bra skrevet Costanca! Klubben må da kunne tale i klarere bokstaver, nå må de lære at tvetydighet skaper konflikter.

Bortsett fra det så er jeg veldig enig i dst64. Dessuten scorer han som spiss, for få mål. Etter min mening er det altså ingen krise om West skulle forsvinne, men at han til tider er hovedattraksjonen på matta er det ingen tvil om.

---------------------------

Oljetank selges billig!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f