Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 11 aug 05, 22:51

Her mener jeg det må gjøres mer enn kun en underskriftskampanje som de ikke kommer til å se noe til.... her må VI som supportere vise hva vi virkelig føler! Tror dere suppehuene i styret sitter på forumet her å leser? NEI! Vi må vise dem at  Brian er utrolig viktig for oss supportere og klubben, dersom de ikke skjønner det selv!

Dette kan bare føre oss lenger inn i den dårlige trenden vi er i nå, hvor vi selger unna alle publikumsfavorittene, greit at vi henter nye, men da går vi jo bare i 0.... Hvorfor ikke prøve å få dobbelt så mange publikumsfavoritter? Det er jo en grunn til at de blir populære, nemlig at de presterer! Hva er det 10000 ser som ikke styret ser?? So, om han krever nær en mill i året? Det fortjener Brian virkelig! Når Håkan hadde det i 1 div, da fortjener Brian 2 mill i TL!

 

Jeg er veldig sikker på at klubben taper en del tilskuere på dette tullet de holder på med, ergo de taper penger! Så er penger et viktig tema i denne saken, så vil det jovære idiotisk å gi bort diamanten vår! Da får man heller tegne en fet kontrakt med ham å selge ham neste sommer eller noe, om penger er problemet.... Men jeg tviler sterkt på at penger har noe med saken å gjøre, det bør de ha mer enn nok til å klare!

 

Folk sier at supportere ikke har en dritt de skulle sagt! FEIL, uten oss supportere er ikke en klubb verdt en dritt! Vi bør ha litt å si vi å! Seff holder det ikke at 4 stk sier til dem at vi bør beholde ham, men hadde de spurt alle på stadioen, er jeg sikker på at 99% ville si behold Brian! Så hva ser vi som ikke de ser??

Jeg synes kanskje vi bør troppe opp utenfor klubbhuset å fortelle hva VI mener og i hvertfall forklare en grunn til hvorfor ting går så sakte! Dette har vi tross alt krav på å få vite!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340