Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 09 aug 05, 03:31
Opprinnelig postet av Kristian B

Ajg: Hvis du virkelig mener at du hater Ringberg for at han gikk til ham kam så blir jeg virkelig skremt over hvor historieløs det går ann å bli.

Jeg kommer også, som de fleste andre til å hedre ringberg før kampstart. Så får du heller stå der med det usle "hatet" ditt Ajg!! Latterlig!

Jeg klarer ikke å elske en hamkam-spiller jeg.. beklager! er glad for alt han har gjort i fredrikstad, men nå er han motstander på lik linje med alle andre. nå elsker han ham kam, og jubler hemningsløst hver gang de scorer. han vil garantert gjøre alt for å senke ffk på lørdag. skal ikke forundre meg om han blir matchvinner. jeg kommer hvertfall ikke til å synge for han før kampstart. han hadde muligheten til å dra hjem til sverige, som han også først uttalte at han ville fordi han ikke ville at ungen skulle prate norsk. i stedet velger han å gå til vårt hatlag nummer en, med verdens styggeste drakter, trener, spillere, supportere, ALT!!! jeg blir seriøst bekymra for ffk-supportere som gleder seg over at han gjør det bra i ham kam. ringberg var ikonet for ffk, han skal ha mye av æren for at vi er der idag, og nå skal han løpe utpå der for å prøve og senke oss; jeg blir rett og slett kvalm og uvel av tanken...

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f