Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 08 aug 05, 16:01
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78
Opprinnelig postet av KeJ
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster

Når alle spillerne som blir intervjuet samt KTE uttaler at det ikke er formasjonen som avgjør kampen, men gjennomføringen av denne, synes jeg maset om 4-5-1/4-3-3-/4-4-2 tar litt av...

Grunnen til at det tar av er rett og slett fordi altfor mange henger seg opp i tallkombo`n, det ser ut til at de ikke har skjønt at dette kun er tall som vises på papiret og som viser et utgangspunkt i defensiv organisering... Kjenner jeg blir litt lei, for dersom en 4-5-1 fungerer som den skal, presset settes når det skal og angrepet i praksis blir til en 4-3-3, så er det flott å se på og vil definitivt være positivt for laget... urk...



Er helt enig med deg i teorien, dersom man følger den så bør ikke 4-5-1 fremstå som noen defansiv formasjon i det hele tatt. Poenget mitt er bare at vi gang på gang ser at det skjer en forandring på banen som er mye mer enn bare tallkombinasjon når vi legger om til 4-5-1. Vi mister ofte trykket framover, syns også vi har en tendens til å bli mer passive i det defansive spillet i denne formasjonen, og angrepsspillet vårt blir veldig enformig. Jeg tror ikke dette skyldes 4-5-1 formasjonen alene, men konstanterer bare hva jeg mener skjer på banen når vi spiller i den formasjonene. Jeg tror kanskje det kan ligge psykisk hos spillerne, men det vet jeg alt for lite om til å uttale egentlig.

 

At vi gikk over til 4-5-1 mener jeg forsåvidt var greit, fordi vi totalt ble overkjørt på midtbane, men da burde vi satt inn Blix på høyrebackplass og flyttet ballvinneren Bjarkøy frem på sentral midtbane, West kunne overtatt for Kvisvik og Tóth kunne fått sjansen som enslig spiss på det tidspunktet vi la om systemet.

Men det beste etter min mening hadde vært å fortsatt å spille 4-4-2, tatt ut Hoås, flyttet fram Bjørkøy og kjørt med West og Tóth som spisser.


Da er vi faktisk ganske enig, hvis du ser hva jeg skrev i annen tråd(tror det var kamptråden), så skrev jeg faktisk nesten akkurat det samme, bortsett fra at jeg ville fortsatt i 4-4-2 og hatt West og Toth  på topp da.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340