Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 03 sep 03, 13:37
Endret: 03 sep 03, 13:42
Trodde sambafolket kunne telle? Hvis overslagsregningen deres her i forumet er representativt for hvor mange som har gitt dere positive tilbakemeldinger om spillingen på Stadion, så sier det en hel del. Jeg har tatt en titt på de tre mest aktuelle sambadiskusjonene; den på fredrikstadfk.no, denne diskusjonen og tråden om buing her på disse sidene. Resultatet ble som følger:

På fredrikstadfk.no var 6 personer for samba(jeg teller ikke antall innlegg, men hvor mange forskjellige som deltar i dem med et standpunkt for eller mot). 5 personer var mot. I tillegg har en av de sambaspillende deltatt, javell, og dermed totalt 7 for og 5 mot. I avstemningen var det da jeg talte debbattanter avgitt 28 stemmer totalt med 53% for samba og 46% mot, 15 stemmer for og 13 stemmer mot.

Her i denne diskusjonen kom jeg frem til at det var 4 personer som var for + 4 sambaspillende; totalt åtte. Antall debattanter mot: 19.

I den andre diskusjonen på disse sidene, den om buing, var det en person som var for samba, samt 3 av de sambaspillende som også har deltatt her, som jeg velger å ikke telle med. Antall mot: 11, men 6 av disse har også deltatt her i denne tråden; ergo fem nye mot. Totalt 1 for og 5 mot som ikke har deltatt i denne tråden.

Den totale statistikken blir da som følger: 7 personer for og 5 personer mot på fredrikstadfk.no, 9 personer for og 24 mot her på disse sidene. 4 av de ni personene er selv med og spiller samba. Det vil si at det er 5 personer som ikke spiller samba som har tatt seg bryet med å støtte sambaen i denne diskusjonen.

"Forøvrig er det en overvekt av positive tilbakemeldinger inne på det forumet, og med nesten like mange forskjellige folk som har skrevet innlegg..." Sitat Langemann i dette forumet om debatten på fredrikstadfk.no. Hvordan i huleste heiteste får du til at 12 debattanter blir nesten like mange som de 27 som har deltatt i denne tråden? Det er jo nesten tre ganger så mange som har deltatt her i dette forumet hvis du regner med tråden om buing også, totalt 33.

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340