Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 07 aug 05, 13:19

Opprinnelig postet av Acromion
 Tror det har vært veldig motiverende å spille med landslagskeeperen, jeg, og at oppholdet hans kan ha påført spillerne noe ekstra, selv om oppholdet ble kort. Forsvarsrekka sitter vel etterhvert brukbart også, har jeg forstått.

Når det nå gjelder keeperplassen, gjør jeg meg et par tanker. Mange her ønsker Lund Hansen som førstealg nå. Men hvor motivert er egentlig han til å gjøre en god jobb for laget etter dette forholdsvis mislykkete låneoppholdet? Og nå får ikke jeg de helt store førstehåndsopplysningene her i Tyskland, men er det avgjort at Sørlie skal bort, egentlig? Jeg mener da at han gjorde en bra jobb tidligere i sesongen, jeg. Så hvorfor kan man ikke satse på han, hvis han er den eneste "voksne" keeperen vi har etter sesongslutt?

Tror muligens klubben uansett vil få problemer med plassen.

Det er pr i dag Alexsander som er et førstevalg.. Han blir borte til høsten, går ikke på en sesong til uten og være et garantert førstevalg, noe klubben ikke kan gi.. Ergo eksite.

Steinar er etter egne utalelser rangert som et fjerdevalg av ledelsen, og de ønsker ikke å sattse på han, tror han blir solgt eller utleid, er litt forundret over at han sitter på benken i dag.

Lasse begyner å bli voksen, samtidig som han etter det som blir sagt er best på treninger. Klubben påstår de vil satse på han, men viser noe annet. Tror ikke Lasse vil ønske seg vekk om han ikke er et annetvalg i løpet av høsten, dette fordi gutten selv har ambisjoner og vil trolig på grunn av landslag samt egen utvikling vurdere sin situasjon, Så om klubben mener noe med denne gutten, burde de kanskje vise med handling at de vil satse på han. Synd om klubben greier å miste et av de største keepertalentene som har vært i Norg på mange år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f