Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 25 jul 05, 00:16
ingen børser ikveld?vel her er nå min...

myhre 6 ikke så altfor mye å gjøre,men har noen virkelige klasseredninger.ekstremt dyktig til å drille bakre 4ern!alltid på vakt når det skjer noe.bra utspill,igangsettinger.

czwartek 6 positiv overraskelse!klinte til med masse løping og sklitacklinger!dog noen klønete/dristige.bør holde blixt på benken mot viking.

bora 6 jobber og sliter.solid.avslørt på tempo innimellom.fungerer bedre når piiroja entrer banen.de to er "superteam".

piiroja 6 har gutten vært skada?duell spiller nm1.viser hva han kan bety for ffk utover høstsesongen.starter nok i stavanger.

bertelsen 7 blir bare bedre og bedre.før sesongen var dette vårt klart beste kjøp!et scoop!jobber som en hest,fine pasninger,herlig innstilling!

enerly 3 dagfinn sliter.jeg mener kapteinsbindet skal sitte på armen til en som gir 110% hele kampen.bora eller raio er mine valg.kommer ikke til sin rett idag.småfikst innimellom.

brenne 4 opp og ned med brenne idag.scoringen var det rett og slett klasse over!drar seg lekent forbi oppassern sin,før han skrur ballen i motsatt gjørne med utsiden av høyre foten.herlig!forsvinner i perioder,løpende imellom.lei tendens under drillo,midtbanespillerne kommer ikke oppi motstanderne.masse rom mellom bakre 4ern og midtbanen.

bjørkøy 5 fullgod erstatter for risholt!litt fomlete start,må vende seg til nivået i TL.hever seg betraktelig,jobber og sliter hele kampen.

kvisvik 5 hva skal man si?lite involvert i spillet,men når han dunker inn en volley med høyrefoten i det 84min er han alles helt!!MAGISK scoring.og det er ikke siste gang....

west 5+ opp og ned med han.gledelig at han holder 90min.skaper endel uro med farta,spesielt i 1omg.assist på kvisvik scoringen.

hoås 4 han prøver men det vil seg ikke helt,får nesten litt medfølelse for gutten.fine finter,løp og bevegelser idag.bra skudd i tverrligger.men gjør også mye rart.slurvet må legges igjen i garderoben!


helland var OK så lenge han spilte,men ble for kortvokst i duellene idag.klokt bytte enten det var pga skade eller ei.

ramberg kunne gitt mer av seg selv.synes han "dasser" for mye.bør kunne gi 110% når vi leder 2-1 i sluttminuttene.blir for opptatt av sonemarkering.

wiig fikk knapt noe til å stemme.virker veik.

men på en strålende dag hvor våre nye spillere viste seg meget godt frem må jeg trekke frem bakre 4ern og myhre.MEGET solid.midtbanen var under pari,angrepet OK.

---------------------------

savner "svensk magi" allerede


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f