Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

GelderdEnd

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 03
Innlegg: 168

Lagt til: 19 jul 05, 08:16
Opprinnelig postet av keiko
Min mening om kampen:
hoås virker bra. jeg velger å gi gutten tid.. det er ikke lett å spille seg til rette med en gang så hoås for en god pluss av meg. toht var jeg fornøyd med og alle andre uten Alex. Han beviste på den treningen jeg så på om hvorfor han har problemer med å få stå kamper.
han har langt igjen til den han var i 2004.


greit, skjønner at dette er din personlige mening, og det respekterer jeg, men du som tidligere har vært så kritisk til Ringberg så kan du allikevel lire av deg at Hoås var bra og at han får + for sin prestasjon?

Ikke engang med ekstra godvilje til vil jeg si at Hoås fortjener + for sin innsats igår. Jeg synes han virker slapp, bruker lang tid med ballen, jobber svært lite og fungerer dårlig som oppspillpunkt.

Hoås var god mot Lyn borte, det skal han ha, men etter dette har han vært skuffende svak og uinterressert. Tror han trenger en del kamper til på FFK2, før han bør slippe til på 1 laget igjen.

Gutten har jo helt klart kvaliteter som fotballspiller, men har ikke vist all verden denne sesongen, og jeg håper at andre også kan slippe til på topp (Wiig, Macdonald)..

Hoås hadde et par bra avleveringer i 2 omgang ellers var det meget tynt, jeg skal allikevel vedde på at han starter søndagens kamp.

Positivt at vi spilte med to spisser gjennom hele kampen igår. toth virket mer som en spiss etter min smak, mer rett på kassa type spiller, tror han kan bli bra.

Bjørkøy var gjennomgående god synes jeg, taklingssterk og fin arbeidsmoral. En bra tilvekst i laget.

Kvisvik er verdt inngangsbilletten alene! Hans første ballberøring: en 50 m passning til enerly. Han er enestående god!

Klarer vi og holde nøkkelspillere uten skader og gir Hoås noen kamper på sidelinjen kan dette bli en bra høstsesong.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340