Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rund

Knøttespiller
Ble medlem: 17 jul 05
Innlegg: 61

Lagt til: 17 jul 05, 19:10
Opprinnelig postet av FFK1903
Jeg syns i hvert fall vi skulle fått på plass en trener som skulle være her over flere år før vi begynner å bygge opp et nytt lag. Jeg er utrolig skeptisk til det som skjer rundt klubben nå. Og hva om Eggen forsvinner og Drillo gir seg etter sesongen? Da har vi mistet to profiler som har vært her i tre år pga en trener som har vært her i et år.


Jeg deler fullt ut din bekymring.
Da Drillo kom inn som ny hovedtrener vant FFK kamper mot det som den gang var antatt bedre lag, og som i ettertid har vist seg å være det... ;)

Kan kanskje tilskrives både "Drillo-effekten" og at et lag med selvtillit og tro på framtiden faktisk ofte får flaksen på sin side?

Så begynte Drillos hjerte å flimre mer enn vanlig og han ble operert og operert. Eggen måtte ta over et lag som allerede var begynt å bli preget av Drillos opplegg.

Jeg har stor sans både for Drillos humor (som av og til glimter til i intervjuer), og hans trenergjerning på landslaget. Glemmer aldri da Myggen rundspilte brasilianske spillere på midtbanen. Fantastisk!
Men Myggen både røyka og drakk, og slikt tåles ikke av en Drillo. Så vekk med Myggen.

En annen ting, bortsett fra den pietistiske siden ved Drillo, er hans klokkertro på at han alltid har rett.
Drillo kan godt innrømme at "vi" spilte dårlig, men når han får spørsmål om eventuelle taktiske feilvurderinger som trener, så har han aldri gjort noen feil. Slikt skremmer meg.

For en stund siden ble han spurt noe om hans rigide opplegg kanskje kunne virke hemmende på spillerne og dermed påvirke spillet i negativ retning. Drillo svarte at hans opplegg ga spillerne større frihet enn de fleste andre trenere i tippeligaen ga sine spillere... Et slikt svar skremmer meg.

Så hvorfor savner jeg den lekne spillegleden? Hvis laget nå har så stor frihet?

Hvorfor savner jeg FFK fra i fjor høst? Nei, det er ikke bare på grunn av resultatene i fjor høst. Jeg savner West og Ringberg som to fantastiske makkere, jeg savner de plutselige innfallene - som kanskje ble mislykket, men ofte lyktes, og uansett var morsomme å se på.

Jeg vet at West har vært skadet. Jeg vet at ingenting er som det var. Og jeg håper at et superorganisert forsvar og en enslig spiss på topp vil gi resultater som hindrer nedrykk, og en bra plassering på tabellen i beste fall.

Men hva skjer hvis Drillos hjerte fortsetter å flimre? Og Eggen Jr forsvinner for å bli hovedtrener for et annet lag?

Jaja, jeg får gjøre som alle andre. Håpe på det beste, håpe at Kvisvik får opp humøret på oss alle og at de uskrevne bladene skriver historie om store framganger høsten 2005...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f