Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 17 jul 05, 12:17
Jada, Drillo er real og åpen, forteller spillerne at de ikke er med i fremtidsplanene hans.
Men så kan man spørre: hva er det som gjør at ingen av de spillerne som sprudla i fjor, klarer å gjenskape den prestasjonen så langt i år? Bora har vært god, men ikke så god som i høst. Enerly, Brenne, Risholt og de andre har vært milevis unna den formen de viste i fjor. Virker som om humøret i gruppa er borte. Det som etter hvert har kommet frem, viser vel tydelig at det er misnøye i troppen, og at den misnøyen rettes mot Drillo og spillestil. Da er det vel lett for Drillo å fortelle at en spiller ikke er med i fremtidsplanene, og ”kvitte” seg med en bråkmaker på den måten. Det gjorde han jo på landslaget også, med Myggen for eksempel.

Kan ikke si jeg liker den utviklinga vi ser i klubben nå om dagen. De siste årene har det blitt rydda opp i klubben. Klubben har bestrebet seg på å bli en åpen klubb for medlemmer, supportere osv. Hvor er denne åpenheten i år? Og med åpenhet mener jeg ikke at man skal gå ut med navnet på spillere man forhandler med. Med åpenhet snakker vi om informasjon, lunsjtilbud på klubbhuset, takhøyde osv. Det kan ikke bli sånn at man kvitter seg med spillere som har egne meninger, og innsigelser mot spillestil. Det må være takhøyde i klubben sånn at alle kan få si hva de mener uten at det skal få konsekvenser. Foreløpig er det bare antydninger i avisintervjuer med spillerne, og rykter på forumet her. Men HVIS det viser seg at det er sånn, synes jeg det er helt greit at Risholt tar et oppgjør med de personene det gjelder, HVIS han nå blir borte. Klubben kan ikke leve med indre stridigheter, misfornøyde spillere, som blir kneblet og truet til stillhet. Da vil vi fort være tilbake i ørkenvandringen igjen. Så får vi heller krype til korset og be Forsberg, Høili og de andre gamle guttane komme tilbake. Kanskje Drillestad kan ta et par år som trener igjen også.

Regner med en del reaksjoner på dette innlegget. Vil ikke være negativ, men det som skjer nå bekymrer meg som FFK-patiot. Jeg vil ikke at den positive utviklinga vi har hatt de siste 3-4 årene skal ødelegges på grunn av enkeltmennesker hersketrang.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340