Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 21 aug 03, 14:54
For det første så mener jeg at vi nå har hentet inn en spiller som kan erstatte ringberg hvis han blir skadet/suspandert: christian petersen. i tillegg har vi søderstjerna som også kan gjøre det bra i den posisjonen.. hvorfor bør man da hente inn flere spillere i denne klassen?

for det andre har de sagt at de ønsker å forsterke førsteelleveren.. hentet de dadason er det helt klart ment for å forsterke førsteeelleveren, med andre ord kommer dadason og ringberg (banker) til å spille på topp, og dermed mister vi alt av gjennombruddshissighet.. da har vi brått to møtende spisser/target-menn (til å slå langt på)

for det tredje Frode: eggen har tidligere nevnt hvor viktig det er med komplimentære egenskaper og at spillerene skal passe til hverandre.. derfor satset han på lars petter sammen med markus på topp.. i tillegg har ledelsen nå i det siste sagt at man kun vil hente spillere som passer godt inn i laget og spillesystemet... det gjør ikke dadason dersom han skal spille sammen med markus ringberg på topp!!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340