Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 aug 03, 23:05
Hver gang noen utenfra Plankehaugen kommer med kritikk - som ofte også er av konstruktiv art - så er et typisk argument fra flere i Plankehaugen: "dere har ikke noe dere skulle ha sagt før dere kommer og synger med oss selv" Når man kommer med det argumentet hele tiden, så vitner det bare om at man ikke kommer noen vei. Det er ikke der problemet ligger. For veldig mange er det av ulike grunner ikke aktuelt å stå og synge - men de skal vel allikevel få lov å ytre sine meninger om dette?

Personlig veksler jeg noe ved å sitte på hovedtribunen eller stå på langsiden. Er medlem av Plankehaugen, men står ikke med de og synger på kampene. Synes likevel jeg skal ha lov å si min mening. Og det gjør jeg nå:

Selvsagt er det bra at Beavers er med, og jeg har heller ikke fått med meg at det synges forskjellige sanger (vel, det skjedde jo i Horten, men der var vi mange og fulle) Mine oberservasjoner fra hovedtribunen under de fleste kampene er at man knapt ser at det står en supporterklubb på motsatt side dersom man ikke er klar over det på forhånd (kanskje vurdere flere måter å markere seg på i rødt/hvitt?). Syngingen er til tider bra, men varierende. Forrige hjemmekamp mot Hødd var lyden veldig spinkel, men har jo noe med antallet å gjøre. Jeg er mest skuffet over at det ikke har skjedd en ekspansjon i syngende medlemmer i Plankehaugen i år. Hva som er årsaken til det kan være så mangt.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340