Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 03 jul 05, 22:46
Det luktet dessverre veldig mål da Start fikk corner i 90. minutt. Laget scorer jo mer enn noe annet lag helt på slutten av kampene, de har noen grisegode hodespesialisert (særlig Johnsen) og er det laget i Tippeligaen som har scoret mest på dødball. Det var liksom så altfor oppskriftsmessig...

Faen, nå er jeg skuffa.

For øvrig ganske utrolig at den spilleren som har vært mest positiv på FFK, blir byttet ut ca 10 minutter ut i 2. omgang. Akkurat da mistet jeg mye av gløden jeg hadde fått i løpet av kampen. Jeg synes han fortsatt virket veldig frisk og hadde jo akkurat også hatt et fint raid. Det blir ganske meningsløst når en unggutt får sjansen fra start, fremstår som lagets beste spiller i 50 minutter for så å bli plukket av banen. Det gir ikke akkurat de rette signalene (nå skal det imidlertid sies at Wiig hadde et ganske positivt innhopp.....i motsetning til Peters).

Er ganske fornøyd med spillet, men synes kampen minnet VELDIG mye om en typisk vårkamp i fjor. Vi har dommeren og marginene mot oss, spiller jevnt mot antatt bedre lag, men taper kampen helt på slutten..... Vi fremstår som et typisk bunnlag, Start det stikk motsatte.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340