Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 24 jun 05, 18:43
Opprinnelig postet av A.Scheie


Er du klar over hvor selvmotsigende du er Vidar?:confused:

Først kritiserer du for at det er trynefaktor i utvalg av keeper. Hvis det faktisk er slik at Steinar har prestert bedre enn Lund Hansen på trenining så er det jo stikk motsatt av trynefaktor som har avgjort valget av førstekeeper. Dersom Lund Hansen kan være slækkere på trening og likevel være førstekeeper, DA snakker vi trynefaktor da!!!


Jeg har jo ikke vært på treninga eller kjenner noen involverte direkte, så jeg må bare gjette på hva som ligger bak de påstander som blir slengt ut og må ta høyde for forskjellige eventualiteter. Det er en fordel for de med mer inside informasjon at de kan slenge ut sannheter som det kanskje ligger litt sannhet bak, men også er utvalgt og fordreid til å passe til beslutninger man har tatt av andre grunner. Det er vanskelig å etterprøve.
Man hørte jo også at McDonalds var "tragisk dårlig", men både han og Lund Hansen må ha passet treningen bra etter kampen mot Bodø/Glimt å dømme.



Opprinnelig postet av A.Scheie

EDIT: Må bare legge til; Skal man "trene seg til å være god" så må man øve på å være nettopp GOD. Yter man ikke maksimalt på trening, vil prestasjonene også bli lavere. REtt og slett fordi det man psykologisk "venner seg til" å ikke ta ut sitt beste. Det man gjør på trening vil gjenspeile seg i kamp!


Når det gjelder styrkeøvelser og annet for å oppøve fysiske ferdigheter så er det selvsagt nødvendig å ta i så det gjør vondt for å kunne utvikle seg, men når det gjelder slike psykiske ting du snakker om så tror jeg du tar feil faktisk. På det planet er kamp og trening veldig forskjellige ting.
Jeg tror faktisk det er et problem i fotball at spillerne brenner av for mye krefter på å komme på laget. Evnen til å være best når det gjelder f.eks i scoringsposisjon i kamp er det siste fotballspillere skal skryte på seg...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340