Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 23 jun 05, 17:23
Jeg tror ikke noe på at Sørlie var klart best på treninger. Drillo sa selv at de to var svært jevne og du påstår ikke at han juger, vel? Mulig Sørli strakk seg ekstra på trening når Drillo så på, fordi han skjønte det var nødvendig når Lund Hansen i utgangspunktet hadde keeperplassen..
Hvordan kan Lund Hansen betraktes som klar andrekeeper etter høstsesongen er over min fatteevne. Faktum er at FFK knapt har spilt dårlig med ham bakerst, mens svært mange av kampene med Sørlie har vært rævekamper, selv om Sørlie har spilt bra..

Jeg skjønner ikke helt hvilken lov som sier at det er så farlig å skifte ut på keeperplassen, når det er vanlig å gjøre det på andre plasser. Klart man bør ikke gjøre spillere usikre, men Sørlie har jo vært usikker en stund nå og skyld i flere tap for laget. Hvordan kan det bedre hans selvtillit? FFK er i en sjelden heldig situasjon med to i prinsippet meget gode
keepere og kan utnytte en konkurransefaktor, men i stedet risikerer vi å leve med en førstekeeper som lever på gamle bedrifter (Rosenborg-kampen hvor han fikke et voldsomt psykisk overtak på Rosenborg-spillerne).

Lund Hansen og Sørlie er temmelig forskjellige som keepere. Sørlie i form er plasseringssterk og veldig sikker i klypene i feltet, mens Lund Hansen er vel først og fremst er rask og med stor rekkevidde på streken.

Om man tar hensyn til trynefaktor i stedet for *strengt* sportslige hensyn og hvordan miljøet er, er nok ikke usaklige ting i forhold til hvordan et fotball-lag presterer. Hva skal man tro når spillere som Lund Hansen og Ringberg ønsker seg bort og andre presterer som avvisnede blomster?
Det eneste som er usaklig og dumt er å trekke inn kontraktsforhold og "frykt" for at Rosenborg skal få en god keeper etterhvert. Fortsetter man sånn går det bare en vei, ned en divisjon og da er snart Follo et bedre lag enn Fredrikstad.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340