Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

guggen

Knøttespiller
Ble medlem: 12 jan 05
Innlegg: 29

Lagt til: 08 jun 05, 14:10
Ok fotballspillere er ikke like godt trent som andre toppidrettsutøvere. De har ikke like god kondisjon som en langrennsløper og ikke like sterke som en bryter eller vektløfter.

Når det gjelder uttøyning så kan det gjøres rett etter økta for å unngå å bli stivere. Skal man bli mykere bør man ha egne bevegelighetstreningeer (mye tøyning). Det kan tenkes at mange av spillerne har greie leddutslag (er myke nok). Da trengs det bare å opprettholde denne bevegeligheten. Dette krever ikke så mye uttøyning. Mens andre igjen er for stive, disse bør jobbe med dette. Det er jo bare å gjøre diverse bevegelighetstester for å finne ut om man har noe å hente på dette området.

Uansett er et treningsår delt inn i flere perioder. I en periode vil man vedlikeholde styrken og øke kondisjon, i en annen periode vil man øke styrken og vedlikeholde kondisjonen. Andre ganger kan man prioritere bevegeliget.

Når det gjelder apparatene på sats og styrketrening, så er det ikke alltid man trener for å oppnå maks styke. Noen trener lett med apparatene for å forebygge skader, driver aktiv bevegelighetstrening etc.

Og til slutt så kan det jo hende at noen av gutta kunne trent hardere også, men det er vanskelig å si når man ikke kjenner treningsprogrammet deres detaljert. Regner uansett med at de vil være i god form slik at de kan spille bra fremfor å drite seg ut for 10 000 på hjemmebane.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340