Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 10 mai 05, 08:47
Opprinnelig postet av Planken
Klubben klarte da å tiltrekke seg bra spillere i 2. og 1. divisjon, og nå som snart etablert Tippeligaklubb bør FFK være på øvre halvdel av attraktive toppklubber i Norge snart.


Bra spillere - ja. Men det er ikke det folk som klager på spillerkjøpene så langt vil ha. De vil ha bra _og_kjente_ spillere. Grunnen til at jeg kan konkludere slik, er all den pepper de nye spillerne har fått her inne lenge før de hadde sparket en ball i FFK-drakt.

Hvilke slike spillere kjøpte FFK i 2. og 1.? Ringberg? Totalt ukjent - et slikt kjøp (til) ville ikke bli regnet som godt nok. ToreP? Ærlig talt - en mann på nesten 40?? Helland? En Lillestrøm-reject som også Dadason var. Sødersjerna? Vel - med hans suksess i Sverige er vel kanskje det nærmeste vi kommer?

Hva er så poenget mitt? Vel: er det realistisk å tro at FFK klarer å tiltrekke seg en spiller som allerede er på toppnivå i Norge uten å gi skjorta, buksa og skoa? Jeg er litt i tvil om det, faktisk. Er det ikke da bedre å prøve å være litt smarte? Slik vi var med Ringberg og West? Greit - vi vil ikke finne gull hver gang, men om en firedel av de vi henter inn viser seg å være så gode så kanskje det er veien å gå? Forutsatt at man ikke gir masse penger for hver av disse spillerne, selvsagt.

---------------------------



Bjørn Jervell Hansen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340