Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 19 apr 05, 23:47
Endret: 20 apr 05, 00:51
Deilig med tre poeng på en dårlig dag! Men jeg tror resultatet hadde blitt enda bedre om vi hadde gjort et par taktiske grep i løpet av kampen.

Jeg synes f.eks. Drillo burde snudd trekanten på midten. Det vil si at vi istedenfor å ligge med en dyp sentral, med to klassiske indreløpere, burde vi snudd om og spilt med en offensiv sentral og to litt mer defensive indreløpere. Jeg synes ikke indreløperne våre var flinke nok til å komme etter og støtte oppunder ringberg, og jeg synes hangeland altfor ofte kunne stå umarkert sentralt å fordele baller.

Om vi hadde ligget med en offensiv, a`la landslaget eller tromsø, ville han vært et naturlig pasningsalternativ for ringberg. Dessuten ville vi fått et større press på hangeland, som ville slått MYE feilpasninger så vi kunne slått kontra.

En annen ting jeg synes Drillo burde gjort under kampen var å byttet plass på Hoås og Viikmae, når han kom inn. Synes det var riktig å flytte ned Ringberg, men Viikmae ble for lett helt fremme.

Sånn kampen utviklet seg ble vi presset helt tilbake på banen og vi fikk aldri flyttet opp laget. Med Hoås på topp da, ville vi kanskje klart å holde litt på ballen slik at resten av laget kunne kommet etter og vi hadde fått flyttet spillet høyere. Dessuten fikk vi ikke noe utbytte av Hoås sine kvaliteter ute på kanten, når vi lå så lavt. Der ville Viikmae vært bedre.

Mulig det ble litt vanskelig å forstå hva jeg mente, men inne i hodet mitt virket det ihverfall fornuftig. Uansett, er det noen som deler mine synspunkter, eller har andre løsninger på hvordan FFK kunne gjort det bedre?

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340