Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10065

Lagt til: 12 jul 03, 00:19
Endret: 12 jul 03, 00:21
Opprinnelig postet av ajg
holters:

hvorfor tok han turen hit til fredrikstad hvis han var så sikker på å velge viking som han har uttalt nå i ettertid?? hvis du hørte på intervjuet med han på radion så ble det sagt: "etter å ha intervjuet deg nå så høres det ut som du er veldig nær ved å skrive under for ffk".. lindbæk: "ja, det er veldig aktuelt ja".. gutten motsier seg selv!!!

Det hele er en del av gamet, og hvis han i det hele tatt var usikker, så går han ut i etterkant og sier "det var enkelt å velge Viking" osv for å glede sin nye arbeidsgiver. Helt vanlige prosedyrer dette.

Opprinnelig postet av ajg

I ordet "supporter" mener jeg de som står og synger, altså de fleste i plankehaugen.. oppfatningen blant oss er at han er et rasshøl... for "vanlige" publikummere som dere er det sikkert annerledes..

Da har du et utrolig snevert syn på ordet "supporter". Og hva vet du om jeg står sammen med Plankehaugen eller ikke? Tydeligvis ikke en dritt...

Hvor var du når Fredrikstad var i 2. divisjon? Hvorfor var ikke hele denne haugen der da? Hvorfor var det ingen som stod og sang? Betyr det at FFK ikke hadde en eneste supporter når de var i 2. divisjon? Videre betyr det at alle i Plankehaugen er medgangsupportere som står og synger den dag i dag?

Ja, den definisjonen var du heldig med.

Jeg har i alle fall vært oppvokst på stadion og ALDRI vært på noe annet enn ståtribunen i hele mitt liv. Min far tok meg med på stadion annen hver søndag siden jeg var liten unge, og det var liksom den tingen vi gjorde uansett hver helg.

Akkurat i år har jeg presseplass og kan ikke stå sammen med "haugen" på hjemmebane? Hvorfor? Jo, grunnen er FFKSupporter.net, altså at du og alle andre skal kunne få referater, analyser, og oppdateringer angående FFK.

Betyr det da at jeg ikke er en supporter?

Opprinnelig postet av ajg
og skal man være ekte supporter skal man egentlig hate alle andre lag enn sitt eget, sånn som det er i blant annet england.. sier ikke at jeg er sånn, men jeg liker hvertfall ingen andre lag spesielt godt..

Så du er en av de som skaper kvalme og uvennskap når forskjellige supportergrupperinger møtes? Jeg er i alle fall i den mening at noe av det beste med å dra på borteturer er å møte supporterne før kamp.

Opprinnelig postet av ajg
tilslutt vil jeg si at det virker som om du har fått noe personlig i mot meg holters, og det liker jeg ikke..

Ahm, så alle som har andre meninger enn deg, alle som klarer å motsi deg, og alle som klarer å komme med motargumenter mot deg, har noe personlig mot deg?

Ta deg sammen.

Verken jeg eller noen andre hos FFKSupporter.net har noe personlig mot deg. Personlig synes jeg riktignok at du har et utrolig snevert syn på virkeligheten, spesielt når du fremstiller FFK som europeisk toppklubb og at det "bare er å plukke toppspillere" på billigsalg.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340