Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Funk1

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 403

Lagt til: 17 mar 05, 11:04
Endret: 17 mar 05, 11:19
He, he. Du er da evig optimist også da!
tomroar, jeg syns det er veldig vanskelig å forstå deg. Først klager du over at FFK har "sendt 5-6 spillere til 1. div som sannsynligvis er bedre enn de vi har fra nr. 13-14 og oppover".

Etterpå klager du over at den resterende stallen er "fyllmasse"??? Når det gjelder de fem-seks spillerne du omtaler, så regner jeg med at du sikter til spillere som Jørgen Pettersen, LPH, Hornseth, Bjørnar Johannessen og kanskje Pestisha og Vebjørn?

Hvis vi starter med LPH. Det er jo ingen tvil om at LP er en knakende god spiss i 2. divisjon. Dessuten har han jo en spesiell plass i alle FFK-hjerter etter det som skjedde i 2002. Det blir spennende å følge utviklingen hans det neste året, men han er neppe god nok for tippeligaen. At en spiss kommer alene med keeper to ganger uten å scåre er vel ikke det beste tegnet på at han egner seg for eliteserien?

Hornseth er den andre spissen vi er i ferd med å kvitte oss med. Han er en lovende ung spiller, men skal han få mulighet til å utvikle seg videre trenger han mer spilletid enn det han får i FFK. Jeg har stor forståelse for at han velger å forlate klubben slik situasjonen er i dag.

Jørgen er en ok stopper. Men han mangler rutine. Han fungerte godt sammen med Trondsen i 1. div, men etter at Tor røyk ut med skade mot Lillestrøm i fjor var ble Jørgen rett og slett for lett. Bora, Tor og Rajo er førstevalgene, og vi skal ikke glemme at det er Jørgen selv som velger å bytte klubb.

Vi har en god del alternativer på midtbanene (Roger, Helland, Tero, Peters, Røn, Garro). I likhet med de to andre forsvant Bjørnar for å få mer spilletid. i tillegg har vi fått inn Ramberg, en spiller jeg regner som langt bedre, og med mer rutine enn Johannessen. Rutine var noe vi manglet i fjor.

Når det gjelder Jeton, så var han svært talentfull, men manglet en del spillerforståelse. Etter mitt skjønn er de to gutta fra Costa Rica bedre kort å satse på.

Vebjørn var strengt tatt ikke bra nok for tippeligaen. I tillegg har Riis og Holberg forsvunnet, antakleig for å få mer matching, enn de kan få i FFK,

Så la oss se på hva klubben har skaffet seg av erstattere: Raio og Bora er ett av tippeliganes beste stopperpar. Det viste de seines i høst. Berthelsen spiller fast på U21 og har også vært en av våre beste spillere gjennom alle treningskampene. Han klarer nok å fylle skoene til både Vebjørn Hagen og Wade Barrett. Blixt er en anvendelig back. Kan fungere som erstatter både for Pål-Andre og for Berthelsen.

På spissplass har vi West og Ringberg som er soleklare 1. valg. Kristen og Martin vil fungere som patente innbyttere. Mitt inntrykk av dem så langt er at de også er mer solide og anvendelige enn det LP og Hornseth ville vært som innbyttere. Stallen består i dag av 24-25 spillere (avhengig av om Jørgen finner seg ny klubb).

Dagens stall er langt bedre enn den FFK hadde da de entret matta til Lillestrøm i april i fjor. Det er jeg overbevist om. Kunne vi bare få en måneds tid UTEN så forbannet mange skder! Det som trengs er at spillerne blir samspilte, og da må de nødvendivis matches sammen.

SÅ tomroar; Før du klager over "fyllmasse" kan du være litt mer presis, og forklare hvem det egentlig er du sikter til?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340