Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 07 mar 05, 16:20
Det var et bra innlegg Scheie.

Nå er det nok ikke slik at min noe negative holdning til jobben som gjøres i FFK, gjenspeiler mitt engasjement for klubben. Jeg storkoser meg med FFK, og gleder meg (i likhet med dere alle) sinnsykt til serien starter.

Men du har et poeng i forhold til at jeg ikke har syns det har vært like gøy å være FFK-supporter etter nyttår, som det var i fjor, og da mener jeg HELE 2004 inkl. vårsesongen. For selv om vi tapte, så var vi i tippeligaen, og ingen kunne forvente noe mer enn at gutta gjorde sitt beste. Og gutta presterte over all forventning, særlig med tanke på at flere av dem var med helt fra 2. div, og noen av de spilte i helt nye posisjoner.

Men etter nyttår så syns jeg klubben har mistet noe av "driven", man har ikke klart å utnytte alt det positive fra i fjor. Når vi da vet at den andre sesongen i tippeligane kommer til å bli like tøff som den i fjor, så synes jeg det er rart at vi ikke har hentet inn noen reelle forsterkninger bortsett fra Berthelsen (som jeg har forhåpninger til), at vi ikke har fått på plass en hovedsponsor og ikke minst at vi går i samme "skadefella" som i fjor.

Kanskje jeg lar alle disse bagatellene overskygge gleden ved å elske FFK, eller kan det hende at det å elske FFK også er å bli frustrert over ting som ikke er som de burde være? Uansett jeg gleder meg mer enn jeg ergrer meg, og et tap og en feil er raskt glemt, så sant det ikke fører oss til 1. div.

---------------------------

La oss selge hele laget!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340