Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 12 nov 04, 08:32
Endret: 12 nov 04, 08:47
Drillo begyyner i kjent stil, ønsker seg Tor André Flo, som fyrtårn.
Samtidig virker det som han i sine uttalelser om spiss (er) ser ut til å utelukke, eller ikke kjenne til Marcus sine forcer.
Frykten for nakkesleng & solbriller er jo allefall ikke blitt mindre.

For å rydde litt opp for Hårek den hardbalne ( Stenhard). Så utelukker jeg ikke at Drillo kan klare å få
:ffk:
opp på akseptabel plassering, gjerne medalje. Dette sett ut i fra hvilken mannskap laget sitter inne med pr.dag og med Berthelsen & et par kvalitetsspillere til. Er faktisk så "dum" oat jeg tror at med ett slik manskap er det nesten umulig å ikke oppnå positive resultat. ( resten av trenerteamet inkludert).
Tror også at habnklarer å få bedret strukturen på laget, men frykter at :ffk:
fotball går i grava.
Drillo sin sterke side etter min mening er nettopp det å være "landslagstrener". Jobbe med de beste. Plukke ut spillere som passer til hans filosofi og dyrke de virke. Han har vel aldri vist særlig stor vilje og innsikt i de spillerne som han "ikke liker". Vi husker vel hvordan et samla pressekorps måtte nesten tvinge "Myggen" inn i varmen. Mye av det samme gjaldt vel også for Fjørtoft.
Frykter dertor at Drillo vil slite med et klubblag, hvor ikke alle naturlig er håndplukket av han sjøl. Dette og manglende evne til å utvikle spillerne på klubbnivå, mener jeg er tydelig gjort gjennom hans klubbtrener gjerninger.
At Drillo sjøl mener han er meget vellykket som klubbtrener, mener jeg er uttrykk for Drillo sin manglende evne til å se seg sjøl i andre sine øyne.

Kanskje likevel noe meget positiv kan hende. Terje Høili, tror jeg ser Drilllo sine egenskaper. Ser at dersom han åpner pengesekken slik at Drillo kan få kjøpe de spillerne han ønsker, slippe å tenke på trivielle klubbspillere osv, kan

:ffk: bli topplaget i Norge. Mao Terje Høili inn med pengesekken igjen og Drillo blir sukses:)s
Eller kanskje det er Terje Høili som gir suksess enda engang.
;)
PS. Kan det være sammenheng mellom "Væste-ledelsen" sin forkjærlig for "Månefestivalen" og ansettelsen av Drillo. Månen henger jo høyt deroppe, og vi legger hodet bakover å skuer, drillo sender baller i samme baner.
:rolleyes:

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340