Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Hubro7

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jun 03
Innlegg: 345

Lagt til: 09 nov 04, 20:46
Personlig så tror jeg ikke KTE går til Rosenborg allerede til neste år. Hvis han gjør det så har han stor fallhøyde hvis det mislykes. KTE liker helt sikkert å samarbeide med NAE, men tror ikke KTE har ønske om å trene RBK så lenge NAE har såpass mye å si i klubben.

Nå har RBK ligget på toppen i mange år. Statistikk sett så må de ned av tronen en dag de også. Den dagen RBK sliter og ikke vinner gull. Da tror jeg KTE tar utfordringen. Da har han alt å vinne!

Når det gjelder om KTE trener FFK i 2006 eller ikke tror jeg ikke det har så stor betydning. KTE har gjort en kjempejobb for FFK hittil. Han har fått klubben opp fra sumpa. Kanskje det også er på tide med nytt blod i 2006?

Hadde trener debatten i RBK kommet i sommer når FFK hadde 9 poeng og alt så ræva ut og KTE hadde blitt lansert da så er jeg heller ikke så sikker så mange Fredrikstad folk hadde protestert heller. Fotballen er resultatstyrt. Hvis FFK gjør det dårlig til neste år så er jeg siker på at flere av de som har deltatt i debatten på denne linken ønsker at KTE forlater FFK.
Det var ihvertfall flere som nevnte KTE avgang i sommer, men nå er alt glemt! (ikke sikker på om noen som har sagt meningen i denne tråden gjorde det i sommer, men det ble generelt diskutert i sommer)

Nei, vi får være glad for det vi har så lenge vi har det. Trener for 2006 får vi bekymre oss over til neste høst!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340