Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 23 aug 23, 07:36

Toppkamp deluxe på Gjemselund! 

Hva tror vi om dagens kamp borte mot Kongsvinger? Veldig mye ligger jo til rette for en tett og jevnspilt kamp mellom to robuste og defensivt solide lag som ikke ønsker å ta for mye risiko fordi begge egentlig vil leve greit med uavgjort. Men vi så sist mot Kristiansund at uventede ting kan inntreffe, og at kampbildet likevel blir annerledes enn man først tror. Jeg blir nok likevel overrasket om det ikke blir to litt forsiktige lag som ønsker å spille kontrollert fotball fra start i dag. Men om vi lever greit med uavgjort, så er det samtidig en veldig stor gevinst her om vi faktisk skulle vinne. Da ser ting virkelig bra ut rent tabellmessig, for de av oss som kikker på den innimellom.

Hva tror vi blir laget? Det er midtukekamp som nok vil medføre noen bytter i laget (men neppe veldig mange). Jeg ser FB har meldt at Hendriksson og Alba trolig starter, så da regner jeg med at det stemmer. Fordi Bjartalid virker immun mot å bli hvilt av Thomassen, er det Aga (etter at han først har åpnet målkontoen) som igjen må vike for Alba? Jeg tror det. I tilfellet Brandur Henriksson er det rimelig å tenke at han erstatter Åsheim. Så er spørsmålet om kampbelastningen for Sørløkk kan bli for stor også, men er det én kamp vi ønsker hans fysikk og kraft i spillet på banen så er det vel nettopp borte mot KIL? Jeg tror han starter, og eventuelt hviles fra start til helga isteden (da med Konté fra start). I forsvaret regner jeg med at samme gjeng spiller, med mindre Aukland er spilleklar og går inn for Skaret.

Jeg bommet grovt på resultattipset sist med 1-1, men så tenkte jeg heller ikke vi skulle få straffe etter 12 sekunder og spille 11 mot 10 i ca. 80 min. 

Men jeg velger å tippe 1-1 her også. Erfaringsmessig ender en kamp ofte uavgort om det er et utfall som begge lag i utgangspunktet er ganske fornøyd med. (Begge lag vil selvsagt si at de går for seier, noe de selvsagt også gjør, men tap er såpass ugunstig at det viktigste nok er å unngå det).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340