Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Sandaker

Juniorspiller
Ble medlem: 10 mar 17
Innlegg: 201

Lagt til: 09 jul 23, 20:02

Opprinnelig postet av Rey

Egentlig greit fornøyd med kampen, men som du sier, synd det glipper på slutten og ikke overraskende at det er Güven som scorer. Godt gjennomført kamp i varmen hvor vi stort sett har stålkontroll bakover. 

Men jeg sitter og ser på børsen på F-B og ser at Konte får syv... Det må da være et par karakterer for høyt eller hva er det jeg ikke har fått med meg i dag? Ja, han skaper målet med et flott samspill med Bjartalid, men bortsett fra det så syns jeg bare han utmerker seg som dårlig defensivt i dag med en del farlige balltap. Tar jeg så feil?

 

Du tar ikke feil synes jeg. Farlige balltap og han kommer veldig ofte ut av posisjon når vi forsvarer oss. Jeg synes vi ble dårligere etter at Brandur måtte ut. Han pustet tungt etter 20 minutter. Ekstremt irriterende med det baklengsmålet. Vi hadde god kontroll og de har en heading og det er det. Guven var helt naken frem til han scoret på en litt tilfeldighet. Ble en litt sånn nesten kamp men jeg synes vi er solide og kommer garantert til å henge med i toppen. 

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340