Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 mai 23, 07:50

På lørdag venter gresskamp mot Jerv i Grimstad. Det som venter oss der er et lag som er helt ekstraordinært preget av skader, og særlig er det angrepsspillere som er rammet. Jervs inngang til kampen er også tre strake tap, mens FFK kommer fra tre strake målløse kamper. Skal det bli 0-0 på nytt?

Kampen er viktig av mange grunner, og igjen føles det som resultatet til en viss grad vil være definerende for sesonginnledningen. Med tap faller vi mest sannsynlig ned rundt midten av tabellen og vil ha en poengfangst som er under pari. Uavgjort borte mot Jerv er jo isolert sett absolutt godkjent, men er ikke denne kampen der vi i utgangspunktet heller ikke skal være fornøyd med det, men ha med oss tre poeng? Det siste innebærer at vi faktisk også må score mål, noe som har vist seg særdeles vanskelig under Thomassen. Kampen vil også være viktig inn mot 16. mai og Kåffa, med tanke på oppslutning og stemning rundt laget, og da også klubbenns omdømme og økonomi (publikumstall). Det skje noe nå, det være en utvikling til det bedre hva angår offensivt spill.

Hovedutfordringen nå kan fort være det mentale. At det har satt seg i hodet til spillerne at de ikke evner å score. Men på en eller annen måte må det snus, og det føles ekstra viktig at en av spissene får nettkjenning, og helst to av dem.

Men hvem skal starte kampen? I de første kampene var det lett å forutse Thomassens valg, men fra Bryne-kampen har det plutselig blitt bortimot umulig, særlig er det tydelig at han søker veldig etter beste konstellasjon på topp. Jeg tror Bjartalid nå er inne fast så lenge han orker. Spørsmålet er om Alba får fornyet tillit, eller om Henrik Kjelsrud Johansen er klar for å få en kamp fra start. På midten er spørsmålet mest om han velger løpsskraft og stødighet i Åsheim/Metcalfe som indreløpere (Magnusson er selvskreven), eller bruker én av Konté, Maden eller Drage i en av rollene.

Resultattips: 0-0, selvfølgelig. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340