Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 23 okt 22, 20:33

Noterer meg forøvrig at det heslige flagget som har vært diskutert tidligere, hang på gjerdet nederst på feltet. Forstår det om man ikke har villet ta tak i dette nå, at fokuset fra klubbens side har vært å tilrettelegge for at interne konflikter i supportermiljet kan dempes, men ut fra det jeg leser over her har dette tydeligvis ikke lyktes uansett. 

Jeg håper at klubbens arrangementsansvarlige bruker vinteren godt og tar et alvorsord med alle parter. Ikke for å peke ut skyldige, men for å gjøre det klart for alle at visse symboler vil man ikke ha på stadion og visse holdninger får man ikke gi uttrykk for på stadion. Samt at ingen skal trenge å føle at de risikerer noe fysisk ved å stå på supporterfeltet. De som ikke respekterer dette bortvises.

Så er det dessverre en egenskap en del mennesker har, at de vet akkurat hvor mye drittsekk de kan være innenfor gjeldende regler. Det er noe som setter resten på en stor og vanskelig prøve; å ignorere vedkommende. Eventuelt dokumentere det de gangene vedkommende trår over grensen, slik at klubben får det den trenger for å iverksette tiltak.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340