Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Sørsia

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 22
Innlegg: 272

Lagt til: 22 sep 22, 01:59

Oppsummering:

Startet med at Clas Tofte, arrangementsanvarlig i FFK, var klubbens representant og man kunne stille spørsmål til klubben via han. Det ble spurt litt rundt om hvorfor det har blitt behandlet så forskjellig angående diverse hendelser i år. Blant annet hvorfor en person som gikk til angrep mot en medsupporter ikke blir utestengt. Videre ble det stilt spørsmål til oppførselen til vaktene på Fredrikstad Stadion, da primært på Sørsia.
Jeg synes han svarer diffust og lite på flere ting. Blant annet at han ikke kan gå inn på enkeltsaker. Og at han "erkjente" at sakssgangen i enkelte ting i år ikke har gått slik de ønsket.

Videre var det tid for å grave frem grums og tømme seg for irritasjon. Flere ting ble påpekt hva som plaget folk og de som var tilstede fikk muligheten til å både si sine meninger og/eller forsvare seg. Noen misforståelser ble avklart der og da, men synes mye av dette segmentet bare preg av forsvarstaler og påstander mot hverandre. Generelt intens stemning her og noen ble engasjerte og høylytte. Dette er konflikter som kommer til å ta tid til å luke opp, men alle var enige om at slike møter som dette var et stort skritt videre.

Siste del var hvordan man kunne prøve å forbedre seg på Sørsia. Alle var enige om at slike møter burde fortsette, ikke lage noen meldingsgrupper som enkelte personer som skulle representere diverse grupperinger der ting ble diskutert. 70 % av de som står på Sørsia nå er tross alt ikke med i en gruppering, men minst like mye engasjert og dermed burde de også bli inkludert. Det ble også snakket litt om tifo og hvordan man kunne samarbeide bedre der. Her var det gode innspill. blant annet ei som er utdannet grafisk desinger som gjerne har lyst til å bidra.

Som sagt, så ble ikke alle venner igjen denne kvelden og ting rosenrødt igjen, men dette var en god start. Nå får man bare prøve å legge noen ting bak seg og kjøre på de siste hjemmekampene denne sesongen. Mange er gira på å få til noe mot Brann, da de kommer til å stille sterkt på bortefeltet.

---------------------------

Tribunekultur


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340