Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Sørsia

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 22
Innlegg: 272

Lagt til: 31 aug 22, 20:08

Aristokraten ønsker velkommen til et åpent supportmøte på Stadion onsdag 21 september kl. 18:00 for å få Sørsia til å samarbeide igjen og vokse til å bli et bra supporterfelt. Har du noe du vil lufte ut eller en annen mening om FFKs supporterkultur, møt opp og få det ut.

----------------------------

Fra Aristokraten sin Facebook-side:

SUPPORTERMØTE FOR ABSOLUTT ALLE FFK SUPPOERTERE PÅ STADION ONSDAG 21.SEEPTEMBER KL 18.00!!
Nå ønsker vi velkommen til et stort supportermøte på Fredrikstad Stadion kantina Onsdag 21.September kl 18.00. Her kan absolutt alle supportere møte opp , om du tilhører en gruppering, eller om du er en som ønsker å være med å synge sammen med andre på Sørsia, om du er gammel eller ung, om du skriver inn på FFKs fansider på nett/ sosiale medier. Alle skal få si sin mening, uten noen som helst avbrytelse.
Vi tenkte å prøve å dele møtet i 2 deler hvis det er mulig.
Del 1: Vi renser lufta og snakker ut sammen. Det er ingen hemmelighet at det til tider ikke har vært den beste stemningen internt blant FFKs supportere, og slik kan vi ikke ha det fremover. Nå kan alle si sin mening uten noen form for avbrytelse, slik at vi kan få alt på bordet , og forhåpentligvis bli ferdige med alt dette som irriterer oss en gang for alle. Det samme gjelder alt som skrives på nettet, kom si din mening her, blås ut alt som irriterer deg og så kan vi gå videre og være med å bidra til å hjelpe FFK mot toppen av norsk fotball på sikt. Vi har en egen ordstyrer slik at vi kan prøve å holde litt styr på det som skjer. Som sagt si din mening nå, så håper vi at etter dette kan vi tenke fremover til det beste for by og lag.
Del 2. Etter en liten pause starter vi på del 2 hvis det er mer tid igjen etter del 1. Her vil vi ta opp hvordan vi i fremtiden skal samles sammen under FFK sin fane, vokse oss store igjen både på borte og hjemmekamper. Fylle opp Sørsia til randen og virkelig være den 12 mann som bærer guttane frem til seier. FFK sikter mot toppen neste sesong, og da kan vi være en stor del av dette. Se bare på Brann i år og hvor viktig deres supportere har vært for deres sesong. Neste år er det vi som skal være der, og den reisen begynner allerede nå i høst. Nå kan vi vise hele Norge at vi har noen av de beste fansene i landet. Kom med ideer og innspill på hvordan vi skal klare dette.
Vi håper dette kan være begynnelsen på en lang og artig reise sammen for FFK, til det beste for by og lag.
Velkommen til alle!

---------------------------

Tribunekultur


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340