Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 23 aug 22, 10:10

Opprinnelig postet av Tøfflus

Tribunemessig lurer jeg forresten på hva som er greia med at tre-fire av de relativt høylytte syngegutta står ved gjerdet nærmest benkene, langt unna de andre aktive sangerne. Hadde vel vært lettere å få i gang borteseksjonen hvis de som faktisk synger mest står samlet?

Og hvem har funnet på at det er kult med et flagg med Rangers-symboler? Man skal jo se en del rart, men ..

Førstnevnte har vært et problem hele sesongen, til og med på Sørsia! Supporterne står så langt fra hverandre som mulig, som gjør det mye vanskeligere å få med folk. En gjeng insisterer på å stå lengst oppe på tribunen, mens en annen gjeng insisterer på å stå helt nederst. Mot Stabæk hjemme valgte YB å gå litt lenger opp for å samle feltet, deretter ble det mye lettere å dra i gang. Stort initiativ, det er de unge som bærer det nå. Når to grupperinger ikke ønsker å ha noe med hverandre å gjøre, og når det er disse som oftest drar i gang, ja da blir det veldig rar stemning på feltet. Uavhengig av historien og hvem som har gjort og sagt hva, så er det kjipt for oss andre. 

Det flagget er snålt altså. På bortekamper er det som regel ikke mange flere flagg enn kun det, og det føles ganske rart at et Rangers-flagg er nærmest det eneste som representerer tilreisende supportere fra Fredrikstad. Har også sett flere supportere av andre lag reagere på det, omdømmemessig er det jo heller ikke et sjakktrekk. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340