Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 28 jun 22, 09:32

Da er 11 serierunder unnagjort (med unntak av vår coronautsatte kamp mot Raufoss) og vi befinner oss omtrent der på tabellen hvor jeg hadde vært fornøyd med å se oss i fjor. I lys av fjorårets sesong er det imidlertid skuffende at vi er såpass langt unna toppen.

Brann startet litt så som så med to uavgjort på de første fire og en sliteseier mot Skeid, men har etterhvert vist at de er det klart beste laget i årets 1. divisjon. Det skal skje mye galt om de ikke skal rykke opp. Mjøndalen litt motsatt, de startet veldig bra og har så gått på et par smeller i det siste. Det er dermed veldig jevnt om andreplassen. Skulle vi klare å levere en god innspurt mot halvspilt serie så har vi fortsatt alle muligheter.

Skeid har hatt en ganske stusselig første tredjedel av sesongen, med kun én seier, så her lukter det Postnord. Deres trøst og håp er at Stjørdals-Blink og Grorud bare ligger tre poeng foran.

Siden de fleste lagene man ville nevnt som mulige topplag faktisk er med der oppe, er jeg redd at hvis vi skal nominere "årets skuffelse" så langt så må det være oss.

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340