Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 31 mai 22, 17:10

Skuffende resultater i det siste, og selvsagt tungt å tape en kamp etter å ha ledet med to mål. Men. Ranheim tok en sterk seier borte mot Mjøndalen forrige runde, Mjøndalens første tap så langt i år. Det var et lag i form FFK tapte mot, på bortebane. 

FFKs bortetap mot Brann er det heller ikke så mye å si på, så egentlig er det kun hjemmekampen mot KFUM som har vært en reell skuffelse. Tre tap på rad er tungt, men når f-b proklamerer at "Marerittet fortsetter" synes jeg avisa overdiver kraftig. Det er ikke et mareritt å tape tre kamper på rad, to av dem borte. Det er tungt, men heller ikke mer. 

Det er ting som må rettes opp, for FFK spiller jo faktisk godt i store deler av disse kampene. Og potensialet de viste med 4-0 borte mot daværende serieleder Sandnes Ulf tidligere i mai forteller også om at FFK har mye inne. 

Alle lag opplever medgang og motgang. Det er ikke et mareritt at man har noe å jobbe med. Det er sånn dette spillet er. Spillere og ledere skal bare beholde troen på seg selv, brette ermene opp og fortsette og jobbe hardt Det årnær sæ, det her. Bare man lar vær med å tro på alt som står i avisa. 

Bak opprykksfavoritten Brann er alt fortsatt veldig åpent. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340