Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 27 jun 21, 19:19

Skuffende resultat, men det var da mye positivt å ta med seg også. Isaksen synes jeg hadde en veldig god første omgang, men usynlig i andre. Mulig det er på grunn av manglende kamptrening at han rett og slett sprang seg tom? Synes han var god i hvert fall.

Reuterswärd hadde et solid innhopp og bør kanskje starte neste kamp. Er eneste som tørr å utfordre en spiller en mot en og gå mot dødlinja for å slå innlegg derifra. Ellers blir det mye dype innlegg fra Mads Nielsen. Han gir oss litt variasjon i spillet. Betten og Isaksen spilte bra dem, men det var ingen av dem som noen gang prøvde å utfordre en mot en. Det ble alltid den sikre støttepasningen i stedet. Ismaheel prøvde også sjeldent å utfordre og dro seg heller innover i banen.

Vi styrer også kampen i 80 minutter og det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde scoret både tre og fire mål. Udyktighet og uflaks foran mål som gjør at vi ikke scorer flere, men sjansene har vi. Det er jo mye bedre enn de to foregående kampene.

Forsvarsspillet kan man vel si litt av hvert om, men vi spiller med stor risiko så litt sjanser i mot må man regne med, men de første fem og de siste fem er katastrofale og det kommer ikke av at vi tar stor risiko. Der er vi rett og slett ikke våkne. Ved begge målene lå de egentlig i lufta også. Vi var slappe rett før begge og virka avskrudd. Det må gå ann å gjøre noe med til neste kamp.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340