Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 02 des 18, 15:04

Dette var et uheldig oppsett. Mange og lange reiser, og en avdeling som i utgangspunktet virker klart sterkere enn den andre avdelingen. Det er i utgangspunktet fire lag som peker seg ut som de tøffeste konkurrentene: 

Hødd er en klubb som har hatt økonomiske muskler og budsjett i 20-millionersklassen med ambisjoner om opprykk. Det sies at de nå er på minussiden og må kutte et par millioner, men har typisk støtte i næringslivet i Ulsteinvik og vil helt sikkert ha som målsetting å rykke opp. Et minus er at de har mistet storscorer Naglestad.

Egersund er klubben som har snappet om Markus Naglestad som kanskje er spilleren med lavest odd for å bli toppscorer i avdelingen. Scoret 15 mål for Hødd i fjor, mens han i 2016-sesongen scoret 26 mål på 26 kamper for Fram Larvik og i 2015-sesongen ble det 28 mål på 29 kamper for Gjøvik/Lyn. En notorisk målscorer som går utenpå de fleste, kanskje alle, på dette nivået. Egersund er også en ressurssterk klubb som lå an til å ta kvalikplass for opprykk denne sesongen helt frem til siste serierunde. Har garantert ambisjon om opprykk i 2019.

Arendal er også en klubb med store ressurser på dette nivået og som vil rykke opp til Obos-ligaen. Steinar Pedersen som hovedtrener, ny stadion, har økonomiske muskler til å hente habile spillere fra nivået over. 

Og så har vi Bryne under Jan-Halvor Halvorsen da. Har helt sikkert fått lovnader om at det skal satses, for Bryne er utvilsomt en klubb som mener de hører hjemme på et høyere nivå og som nå satser. 

Da har man altså Fredrikstad, Hødd, Egersund, Arendal og Bryne som helt sikkert alle vil opp. I tillegg har man Levanger som kommer ned fra Obos-ligaen som man ikke helt vet hvor man har. Uansett, dette blir et rotterace der det er viktig å komme godt i gang. 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340