Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 04 nov 18, 00:07

Opprinnelig postet av Rey

...men man skal jo på stadion til helga likevel.... Tenk om dem faktisk klarer å snu det og man ikke er der...

Vanskelig å se grunnlag for optimisme etter dagens kamp, men jeg følger opp så godt jeg kan. It aint over til its over, som det heter. 

Idag var KFUM klart best, desverre. Hadde dagens resultat bare ikke sett så vanvittig fortjent ut, hadde det vært lettere å tro på et mirakel. Alikevel; ingen lag på tredje nivå har vært stabilt gode hele sesongen. Typisk nok for dette nivået. Skeid tok ikke føringen i sin avdeling før ganske sent, og KFUM reddet kvalikplassen med et nødskrik som het to mål bedre målforskjell enn Hødd. I FFKs avdeling har Raufoss ledet det meste av sesongen, men vant til sist med ett enkelt poeng. De har også hatt dårlige dager. Poenget her er bare at selv om KFUM var klart best idag, er det ikke sikkert de vil være det neste kamp. Får FFK to tidlige mål kan det hende Kåfferne får nerver, og så kan alt skje. På sitt beste er de gode, men hadde de levert stabilt på sitt beste ville de rykket direkte opp, ikke kapret kvalikplassen med knapp margin. FFK er nærmest beryktet for å svinge mellom ekstreme ytterpunkter, de kan være like gode neste kamp som de var dårlige i dag. 

Det er en mulighet for at Kåffisene går i en mental felle og tror de allerede har klart dette nå. Det har skjedd før i fotball at 0-3 vendes rundt på en enkelt omgang. Hvis Høgmo klarer å få spillerne til å forstå at dette fortsatt er mulig, så er det det. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340