Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 27 jun 18, 02:36

Det er åpenbart noen som alltid vil lete etter et eller annet de synes det går an å kritisere. På en måte er det en god ting, det øker muligheten for at noen påpeker ting som faktisk bør rettes opp. Men det betyr likevel ikke at alle og enhver som ytrer seg kritisk nødvendigvis har rett eller bør lyttes til. Generelt er det en god ting å tenke over ikke bare om det er mulig å finne noe å kritisere, men også hvorfor man vil komme med sin kritikk, og hva kritikken egentlig innebærer. 

FFKs ledelse har vært klare på at det er nødvendig å styrke klubben på flere områder, og at det før inneværende sesong var nødvendig å knytte til seg kompetanse (som har kommet i form av Høgmo). Fremad sikter man mot to opprykk på tre år. Dette fremstår både fornuftig og ambisiøst, men innebærer at man ikke forlanger opprykk i år. 

Jeg kan for det første ikke se at det er noe i dette som er verdt å kritisere, tvert i mot, og hvis man likevel vil, er det håpløst sent å komme med den kritikken nå. Ville det være klokt av FFK å stramme kravene til umiddelbare fremganger midt i sesongen?? Svaret er nei, det ville det ikke. Så enkelt er det. De som kritiserer FFKs ambisjoner på dette tidspunkt har antagelig ikke fulgt med i timen, og/eller viser at de verken er i stand til å tenke særlig langsiktig eller støtte en valgt strategi så lenge som en halv sesong. Denne kritikk er det derfor slettes ingen grunn til å ta notis av. 

Skulle FFK klare å oppnå drømmen om Eliteserien innen tre år vil det vil det være fremragende, og klarer FFK det vil det fremstå like irrelevant som meningsløst å ha kritisert at klubben ikke klarte det enda fortere. Det er åpenbart med den strategi FFK har lagt seg på at man ikke er tilfreds med en varig tilværelse på tredje, eller for den saks skyld, annet nivå. Eliteserien er uttrykkelig målet, og innen tre år er da, milde himmel, ambisiøst nok. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340