Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 08 mai 18, 20:19

For å være litt "den optimistiske djevelens advokat" så tror jeg egentlig Høgmo har tanker for det. Det at vi ser såpass klare likhetstrekk med fjorårets kamper mot parkerte bortebusser, tyder i mine øyne på at spillerne, og særlig de som var med i fjor, rett og slett ikke har klart å omstille seg ennå. Med svakere motstand kan vi ta større risiko i det offensive spillet, men gammel vane er vond å vende.

Mjølner-kampen er den første hjemmekampen mot en parlert buss (Asker var faktisk mer vågale). Men ser jeg ikke bedring til neste hjemmekamp, da blir jeg med i kritikerkoret. Slik jeg ser det har alle de fire første kampene vært svært ulike. Asker var på, men ikke veldig gode - FFK hadde ikke fått ting til å sitte. Moss var rett og slett svake og FFK utnyttet dette. Bærum var mye mer på, de hadde en plan når de fikk ballen og der brukte vi en hel omgang på å komme på høyden. Mjølner var det første laget som bare avventet at vi skulle gjøre feil, dessverrre gjorde vi en som var stor nok til at de scoret.

Odd og Kvik er såpass langt over, henholdsvis under, middelnivået vi vil møte i år at jeg ikke regner med de kampene.

Men nå, etter de første seks kampene (serie og cup) bør Høgmo ha sett nok til å være klar over våre egne styrker og svakheter mot ulike typer motstand. 

Så kan vi jo si at neste kamp blir helt annerledes igjen, men jeg tror det kan bli Mossekampen all over again. Et ikke alt for sterkt motstanderlag som vil mye. Scorer vi først mot Hønefoss så spår jeg kalasseier. Føler Hønefoss er litt der hvor vi var de siste par-tre årene i 1. divisjon. Det forventes en del, starten blir dårlig, og 16. mai mot en profilert motstander er dagen da kjerringa skal snues (stjal denne fra Jørn Jamtfall).

Jeg tør å våge å tro at Høgmo ser det samme som meg og har større kunnskaper enn meg om hvordan han skal håndtere det han har sett. Siden han har studert prestasjonskultur så er han nok også klar over hvilke mentale byrder FFKs spillergruppe har med seg fra de siste sesongene ...

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340