Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 14 mar 18, 11:55

Enig, vi vil som i fjor møte motstandere som legger seg lavt og vil forsøke å ta oss på overganger. Det er krevende både offensivt og defensivt:

Offensivt vil det være vanskelig å bryte gjennom etablert og veldig kompakt forsvar. Derfor er det etter min mening sykt viktig at f eks Anas valgte å forlenge med oss, ettersom man i slike situasjoner ofte trenger spillere med kreativitet og med evner til å utfordre for å åpne opp rom. Både Anas og Rocky innehar ferdigheter til å utfordre en mot en, og både Rekdal og Joona er jo særdeles gode til å finne rom med pasninger. Med Mæland i en (tilsynelatende?) litt mer trygg og kontrollerende rolle, er jeg derfor enig med Jocke i at midtbanen vår ser veldig god ut, og bør etter min mening ha bedre forutsetninger til å kunne utfordre når vi møter etablert forsvar i år, enn det vi hadde i inngangen av forrige sesong.

Defensivt vil det spesielt være utfordrende fordi faren for overganger imot alltid vil ligge og true, spesielt raske angrepsspillere. Litt kritisk at vi ikke har kompensert for dette med minst en rask sentral forsvarsspiller, selv om Begby og Westgård på sidene vil kunne demme opp for slike trusler. Men jeg antar at det er som Høgmo og Viitikko sier, at dersom forsvarsspillerne er dyktige til å lese spillet så er det ikke så farlig om de ikke innehar enorm hurtighet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340