Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 30 jan 18, 16:50
Endret: 30 jan 18, 18:41
Endret av: Holters

Kjenner meg ikke helt igjen i beskrivelsene her av Selin. Ja, han er absolutt en god OBOS-spiller, og jeg tror også at han kommer til å score mange mål (15-25), men Selin har vel aldri vært noen typisk målsnik eller god avslutter? 

Fra tiden i Sandefjord, så kjenner jeg ham mer som en spiss som trenger relativt mange sjanser. Husk at han har spilt på gode OBOS-lag som har produsert sjanser på rekke og rad. Det stemmer at han er hardtarbeidende og utover i Sandefjordkarrieren ble han mye bedre til å posisjonere seg som spiss (etter hvert som han ble rendyrket som det). Poenget mitt er vel at han egentlig ikke er noen kald avslutter?

Det kan dog hende at Selin har blitt flinkere til å posijonere seg som midtspiss nå og at han har blitt en kaldere avslutter, men det er ikke det jeg forbinder med ham. Det er dog lenge siden jeg så ham spille.

Forstår for øvrig ikke helt hvorfor noen av dere mener at han ikke ville ha passet samme med Kjelsrud heller. Det ville jo blitt en klassisk kombinasjon av en stor, sterk spiss og en mindre, bevegelig/rask spiss... Er absolutt enig i at Selin er en bakromsspiss som vil trenge en midtspiss ved siden av seg og/eller en partner til å tre ham igjennom.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340