Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 11 nov 17, 09:48

Etter å ha sett FFK de siste par, tre sesongene må jeg si at jeg syns det er mer interessant med hva slags styrker en trener i FFK skal ha, enn hvem, i første omgang. Det gir IKKE mening å snakke om "kjent" eller "merittert" trener, for det sier egentlig INGENTING om hvem man kjøper. Det har nyere trenerhistorie i FFK fortalt oss!

Det er ikke fingerspiss-taktikk og geniale bytter FFK trenger. Det er en psykolog som kan få guttane til å yte 100% sjøl om alle "krever" at vi skal vinne hver jævla kamp. En trener som får hver enkelt spiller til å spille godt helt uavhengig av hva sidemannen gjør. En trener som kan skape lagånd er det vi trenger.

Knut Torbjørn var en sånn trener. Han gjorde mye rart som kampleder, men gud hjelpe meg så god han var til å få spillerne til yte og spille med tæl, innsats, humør og glede! Det var et trøkk i laget den gangen som totalt har mangla nå de siste par sesongene.

BP virker å være en sånn trener, men det hjelper jo ikke når han er fast ansatt i SIF, selvfølgelig.

Vi trenger en trener som er god med folk, på det rent psykologiske plan! Mulig en trener kan kompensere mangel på psykologi med genial fotballfaglig kunnskap, men da skal vi litt opp fra Loberto, altså...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340