Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 25 okt 17, 09:18

Så reprise i Kveldsnytt, det var nok som du sier Rey. Ranheim-spilleren ser at Jenssen kommer, slår ballen forbi og blir lagt ned. 

Ellers overlater jeg til andre å finne positive ting i gårsdagens kamp. Jeg så et lag som ikke viste den desperasjonen jeg forventer av et hvilket som helst lag i nedrykksstriden. Jeg så Elverum mot Sandnes Ulf på søndag, og Elverum så i det minste ut til å prøve alt de kunne. Har spillerne mista trua helt? 

Vi var ubesluttsomme alt for ofte. Var planen at vi skulle spille oss til innlegg og komme til avslutninger på den måten? I så fall, hvorfor hadde vi så sjelden to-tre løp inn i feltet når vi faktisk var i posisjon til å slå innlegg?

Skulle vi satse på lange oppspill? Hvorfor virket det da ikke som forsvarsrekka vår var forberedt på det? Flere ganger ble vi faktisk helt unødvendig satt under press på midtstreken og klarte ikke å få til et langt oppspill en gang.

Det er lett å peke ut keeper når han tross alt burde reddet skuddet som ga 0-1. Men det var somling med ball midt på banen som førte til at Ranheim kunne angripe oss i ubalanse og kom til en såpass god skuddmulighet.

Som tidligere, vi har ballen mye, men motstanderen kommer til flest klare sjanser og da vinner vi sjelden - og taper ofte.

Typisk at Veteli fikk gult kort igjen, det så nokså unødvendig ut også, da er han altså ute mot Tromsdalen.

Og så til slutt litt undring. Hvorfor i svarte så vi ut til å spille 4-5-1 med Kapidzic som venstre ving, og hadde Begby på benken? Og hvorfor i svarte spilte ikke Akiniyemi?

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340