Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 16 okt 17, 11:31

Opprinnelig postet av Rey

Ut i fra forventningene var det vel ikke helsvart? Resultatet er selvfølgelig ikke godt nok i den situasjonen vi er nå, men spillemessig var det bedre enn forventet.

Heldigvis tapte Elverum og Arendal er seg selv lik med å slippe inn mål langt ut i overtiden som bare ga dem en uavgjort. Vi kan fortsatt klare dette!

 

Når vi taper en kamp 3-1 har vi ikke noe annet valg enn å se bak resultatene for å finne noe positivt negativt. Hvis en har over 60 i IQ vet man at et tap er negativt, så det er egentlig en "no-brainer" (så kan man diskutere den gjennomsnittlige IQ-nivået på Facebook-gruppa).

Vi er helt på høyde med Mjøndalen, vinner masse dueller, klarer å presse Mjøndalen tilbake i lengre perioder, skaper sjanser, men setter ikke sjansene. Periodevis syns jeg FFK-spillet glir svært godt, og det er fint å se at enkeltspillere nå begynner å bli litt rolige med ballen, velger enkle løsninger. Midtbanen fungerte godt igår, og skaper mye framover.

Mjøndalen, derimot, setter sjansene, den første scoringa kommer på deres første målsjanse, sånn som jeg ser det. Frisparkmålet er en fast situasjon, som MIF er gode på, og det virker ikke som om vi har en rutine på å følge ballen helt inn til keeper. Det må skje med avtale før situasjonen. Mjøndalen er sikkert fornøyde med kampen, men klarer aldri å utspille FFK på noen som helst måte, til tross for motsatt ende av tabellen, og form/uform.

Vi har ikke spillerne som bare trenger en sjanse for å score. Det er har laga som ligger høyt på tabellen. Jeg regner også med at det er har noe med "offensivt hue" å gjøre: En spiller som tenker og vurderer hele tida (jmf. Budusons kjempesjanse) får ikke til noenting, mens en som bare går på og prøver et eller annet som en naturlig "flow" får til det utrolige. Denne innstillinga er vi milevis fra akkurat nå.

Spiller FFK sånn som de gjorde igår i resten av kampene blir det flere poeng, det er jeg overbevist over!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340