Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marthe

Knøttespiller
Ble medlem: 27 sep 14
Innlegg: 60

Lagt til: 15 okt 17, 01:41

Det er sjeldent jeg er så sikker på hvordan det går, som denne. Jeg har null tro på at vi kommer herfra med noen som helst poeng. Jeg tenker det ikke er lov å være så naiv at man skal ha noe tro på at vi skal klare og bryte Mjøndalens seiersrekke, og i tillegg gjøre vår første borte-seier på Isachsen stadion. Det hadde selvsagt vært utrolig deilig, men det får være grenser på optimisme. ;-) Jeg skal uansett dra og støtte guttane, så mulig jeg har noen masochistiske tendenser...

Ellers så jeg at Oddsmodel har oss på 19% sjanse for direkte nedrykk, og bare 4% på sisteplassen - dette i hovedsak fordi Elverum og Arendal er så forferdelig dårlige. Men samtidig så er det så tett videre over oss, at om vi plutselig skulle begynne og score og vinne kamper nå, så er det fort gjort at noen andre må kjempe for å overleve med kvalik.

Om vi skulle havne på direkte nedrykk etter denne helga, så blir jeg ikke overraska, men nå er ikke denne helga siste runde heller. Jeg vil tro Mjøndalen på Isachsen er den desidert vanskeligste kampen vi har igjen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340