Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 14 mai 17, 15:42

Nå er det vel ingen i FFK som sier at det er greit, det som er prestert så langt i år. Og ikke tror jeg det er en kjeft som er fornøyd med at FFK slår seg til ro med å være OBOS-ligalag heller. Men vi har jo altså hatt fire trenere i løpet av 2015 og 2016 ... Loberto er den femte etter at 2014-sesongen var over. Vi har så vidt berget plassen to år på rad.

Da er det to ting vi må innse: Det er ikke nødvendigvis noen trenere av Tippeliga-kaliber som er interessert i jobben. Erlandsen fikk ikke fortsette, Halvorsen fikk fyken etter en halv sesong og Mjelde ville hem.

Og det er ikke nødvendigvis så mange som vil ta oss på alvor om vi sier at ambisjonen er opprykk, hvert år, uansett. Men om vi lykkes med å snu motgangen denne sesongen og ender opp på øvre halvdel til slutt, da må vi selvsagt ta mål av oss til å kjempe om opprykk neste år. Vi skal ikke slå oss til ro med en anonym 1. divisjonstilværelse sammen med Strømmen, Ranheim og ÅSane, vi ønsker selvsagt å spille mot Lillestrøm, Rosenborg og Brann.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3