Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 27 apr 17, 00:25

Opprinnelig postet av Bob Page

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Kortsiktighet, å ofre for mye i en cupkamp, som er helt uten betydning for FFK per nå. Selvfølgelig så foretrekker man jo seier, men det er underordnet det fakta at FFK iløpet av våren må få sakene på stell for å være en utfordrer til kvalikk... å da irritere seg og gneldre om å ryke i cupen er helt meningsløst. Gode resultater mot Kisa og Florø, så er dette glemt!

Dessverre så kostet den oss en spiller til rødt kort, og er ute mot U/K.

 

Du må være nyinflyttet i Fredrikstad. Cupen uten betydning for FFK ? Lær deg klubbhistorien mann..

Uansett Det her er ikke bare et flaut tap for et 3. div lag men en trend som har vart. Kampen var så og si en blåkopi av BG-kampen, der vi lå i forsvar hele første omgang. Gikk litt fremover i andre og begynte å pumpe balleruten mål og mening inn i 16 meteren til Kråkerøy de siste 10.

Jeg tror faktisk at det er spillesystemet og formasjomen som er problemet. Loberto prøver å spille som Barcelona, det har vi ikke spillere til (hadde vi hatt det, hadde vi ikke ligget i OBOS).

Joda, jeg vet at cupen betyr mye her i byen, har jo reist land og strand rundt på cupkamper mot lag jeg ikke kan navn på fordi det har vært av betydning. Nok om det.

I mine øyne er det bedre å ha ett lag som er i utfordrerposisjon til å prestere over tid, enn å ha ett lag som aldri kommer seg opp av gjørma, fordi det forventes at man skal prioritere å komme langt i cupen og slå topplag i serien når man vet at laget er i utvikling og pdd ikke er bedre en ett dårlig obosliga lag, det blir det dårlig stemning av. Om det er flaut får så være, alle krefter bør være fokus på godt treningsarbeid over tid og gode prestasjoner i serien. Å dvele over denne kampen blir meningsløst. 

Men oppfatningene er forskjellig. Jeg synes ikke det virker som om Loberto vil at FFK skal spille som Barca. Men FFK "patriotene" pleier å lire av seg mye rart når det ikke går som de ønsker, det er også endel av historien. 

Og om man ikke passer på å få snudd den trenden FFK som klubb er inne i, kommer vi til å ende opp med nedrykk til 2 divisjon igjen iløpet av 2-3 sesonger, så nå trengs det utvikling, ikke innvikling.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f