Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 31 mar 17, 21:30

Forventningene til første seriekamp har knapt vært mindre for min del. Start har sprudlet i vinter, spilt god og offensiv fotball og har gjort det mot langt bedre motstand enn vi har tapt og spilt svakt i mot. Vi sliter i begge ender av banen, både i samhandling og individuelt, men særlig i egen boks. Laget virker å være mange uker fra å være klar for seriespill, men på søndag braker det altså løs, enten vi vil eller ikke. At det blir en av årets to tøffeste kamper allerede i åpningen kan både vært en fordel og ulempe, avhengig av hvordan man ser det. Jeg tror det er greit å få denne kampen unnagjort. Tror og håper som Jocke Jonsson at vi går kynisk ut i en 4-5-1-variant, selv om det er noe vi egentlig ikke har trent på i noen av treningskampene. Tror kanskje laget blir: Masalin - Kaland, Leko, Skagestad, Nuhu - Westgaard, Karoliussen, Trebotic, Åsheim, Brix - Flo

Men ser gjerne Ndiaye fra start for å få litt offensiv kraft inn i laget, en spillertype som på en god dag er i stand til å skape noe på egenhånd. Det kan vi trenge i Kr.sand.

Ellers er vel Anas Farah også utilgjengelig en stund til, i tillegg til Begby og Simonsen? Synd at han ikke har rukket å få noen kamper under beltet i oppkjøringen. Håper virkelig han skal få et gjennombrudd i år. Men først må han komme i gang med noen kamper på reservelaget etter operasjonen, naturligvis.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f