Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5512

Lagt til: 31 aug 16, 10:51

Opprinnelig postet av kjo

Du har vært mer enn skeptisk til Rishold kanogvetalt, og hevdet kategorisk at han ikke holder nivået som kreves. Mener du dette fortsatt etter Åsane- og  Jerv-kampen? Synes han var en av FFK's beste i 1. omgang. Stor aksjonsradius, vant ball, god i lufta, stoppet deres kontringsforøk, og traff med pasninger. Løp seg riktig nok tom, men mener han er som en nysignering å regne.

Det er plusser og minuser med Risholt etter min mening.

Han har erfaring og evne til å låse av rom, men er ikke enig med deg i at han har stor aksjonsradius. Det som kanskje frustrerer meg mest er at han i mine øyne er en større publikums spiller enn lagspiller. Han gjør max ut av de duellene han ser han kan vinne, men overlater mye av jobben til sine lagkamerater.

Han har definitivt grepet sjansen under Mjelde, etter å ha opplevd mistillit fra Bohinen og Halvorsen (kan det være en grunn til det?), og han fremstår som bedre enn tidligere. Men jeg synes han melder seg ut i store deler av kampene.

F.eks mot Jerv får vi en kontring i mot etter corner (eller var det frispark?), der Risholt er bakerste mann i utgangspunktet, men en av de siste som er tilbake i eget forsvar. Jeg mener det er mange situasjoner der motstanderne kommer til sjanser, som han på ingen måte er involvert i, men burde vært det.

 

Men, når det er sagt så er vi inne i en fin flyt om dagen og jeg ønsker ikke å starte noen diskusjon rundt dette temaet. Nå som vi endelig har noe å glede oss over så bør vi gjøre det. Og ikke henge oss opp i hva som kunne vært bedre.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f